Voorbaan 16, 1271 RS Huizen. Telefoon: 035 525 03 70

Elke week een wisselend menu
           
                                                            

Elke week wisselend
                                                                                                                                                                                       

Welkom bij Chicara!

In september 2002 hebben wij, Steef en Saskia, Lunchroom Chicara overgenomen. Vanaf 1990 bestaat Chicara al. Wij zijn de derde eigenaar op rij. In een gezellige en gemoedelijke sfeer proberen wij het u zo aangenaam mogelijk te maken. Samen met ons personeel willen we laten zien dat we het erg naar ons zin hebben.
Ondanks de zeer grote kaart zijn wij zeer flexibel. Als het in de mogelijkheid ligt om aanpassingen in het menu te maken dan zijn wij daartoe bereid. Zo kunnen wij ook bijvoorbeeld glutenvrije broodjes en salades voor u maken.
Tevens bestaat er de mogelijkheid om broodjes op te halen en/of te laten bezorgen.
Elke week hebben wij een ander koopavondmenu en een nieuw broodje van de week. Alle acties en nieuwtjes zetten wij op Facebook onder www.facebook.com/Chicaralunchroom.
Graag verwelkomen wij u met onze gastvrijheid en goede service.

Verras iemand met een kadobon!

Bij Chicara is het mogelijk om een kadobon te kopen. Tegen elk gewild bedrag kunt u een familielid, vriend of kennis verblijden met onze kadobon. Vraag ernaar bij uw gastheer of gastvrouw.

!!! Wij zijn weer open !!!

Vanaf dinsdag 2 juni kunnen en willen wij u graag weer verwelkomen in onze nieuwe winkel. Na twee en een halve maand mogen we weer gedeeltelijk open.

Wilt u graag binnen zitten dan moet er gereserveerd worden, voor buiten mag u kijken of er plek is. Uiteraard is het fijn is om met het reserveren te vermelden hoe lang u graag u wilt blijven. Dit om meerdere gasten te verwelkomen en te kunnen vertellen hoe laat. Wij hopen dat iedereen rekening met elkaar houdt.

Voor ons en onze gasten is het de eerste weken zoeken hoe alles werkt en hopen dat u daar begrip voor heeft.

Samen kunnen we dit doen.